Se smukke new yorker vægge på www firstfloorcph dk

Af KompetenceKanalen - 25 Dec 2022

Lad New Yorker løsninger hjælpe dig med at inkorporere minimalistisk design i dit interiør. Hos First Floor CPH mødes du af et stort udvalg af lækre New Yorker løsninger i form af alt mellem vægge, døre og trapper. Læs mere herunder om, hvordan du kan komme til at nyde godt af en flot New Yorker løsning i glas og stål.

First Floor CPH laver moderne New Yorker vægge

New Yorker vægge fra First Floor CPH kan altid tilpasses din unikke situation. Køb New Yorker vægge her, og forvent store åbne glaspartier, der lukker lys ind på måder, du ikke engang vidste var mulige. I mange nybyggerier og boliger, hvor rummene er store, kan det nemlig lukke en masse lys af, hvis man pludseligt installerer almindelige gipsvægge. Det smarte ved New Yorker vægge er derfor, at de både kan afskærme larm og lugt uden at mindske lysgennemgangen. En anden fordel ved New Yorker vægge er, at de kan tilpasses din unikke bolig — uanset hvor kringlet den så måtte være. New Yorker vægge er for eksempel også en mulighed på badeværelset, og især populære som brusenicher. I disse tilfælde kan det være værd at lægge mærke til de mange forskellige typer glas, du har at vælge imellem, når du bestiller New Yorker vægge. Matteret glas er for eksempel velegnet til badeværelset, hvorimod 4 mm hærdet sikkerhedsglas leveres som standard.

Bestil en stilet væg i glas

Mulighederne er altså mange, hvis du leder efter en væg i glas. Hos First Floor CPH har man leveret vægge i glas i flere år og har derfor stor erfaring med at både designe, producere, levere og montere forskellige former for en væg i glas. Vægge på alt imellem 25 m. og 50 cm. er blevet udført af medarbejderne hos First Floor CPH, hvilket vidner om virksomhedens kapacitet. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, når du leder efter en væg i glas — uanset om du har skråloft eller et udhak i væggen derhjemme. Ingen skal nemlig snydes for muligheden for at tage et råt New Yorker look med hjem, for ikke at nævne en fantastisk lysgennemgang. En væg i glas fra First Floor CPH er nemlig meget mere end bare et praktisk og flot indslag i din bolig. De simple sorte linjer betyder, at en væg i glas hjælper med at åbne rummet ved at trække blikket opad og udad. De stilfulde linjer er ligeledes den perfekte kontrast til de hvide vægge, en almindelig skandinavisk indretning normalt benytter. Har du brug for at se, hvordan en væg i glas tager sig ud, før du bevæger dig videre i processen? På www.firstfloorcph.dk finder du billeder af udførte jobs, der kan give dig et indtryk af alt, som virksomheden har at byde på.