Isenkræmmeren ekram dk tilbyder lyngby vaser til skarpe priser

Af Peter - 08 Mar 2023

Leder du efter en pålidelig isenkræmmer, hvor du kan få billigt isenkram? Så er ekram.dk det oplagte svar på dine bønner. På www.ekram.dk finder du blandt andet et enormt udvalg af køkkenredskaber, pyntegenstande og el-artikler. Hos den sjællandske isenkræmmer står det hele til kundevenlige priser. Noget, der er værd at fremhæve, er deres Lyngby vaser. Læs mere om dem nedenfor.

Find alt til hjemmet hos isenkræmmeren ekram.dk

Hos den sjællandske isenkræmmer ekram.dk er det mærker som Bitz, Conzept og Lyngby, som forhandles. De går nemlig langt for at tilbyde dig de mest populære mærkevarer inden for isenkram, og de gør det til lave priser. Du kan besøge en af deres butikker i Hørsholm, Helsingør, Helsinge eller Farum, eller du kan få det sendt hjem til dig ved online køb.

Køber du online hos isenkræmmeren, kan du gøre brug af tilbuddet om fri fragt fra 449 kr., 100 dages returret og en leveringstid på mellem en til tre dage. På den måde gør folkene fra ekram.dk alt for at tilfredsstille deres kunder – hvorfor de blandt andet har forrygende anmeldelser på Trustpilot. Når du handler hos isenkræmmeren, er du i gode hænder, for de har været i branchen i mange år.

Klikker du ind på www.ekram.dk, finder du alt det køkkenudstyr, du skal bruge til at lave mad. Du kan få al den borddækning, der skal til at lave et fantastisk indbydende middagsbord. De har et hav af smarte el-artikler til hjemmet. Endelig finder du endda også pynt til haven og badeværelsestilbehør.

Pryd bordet med en elegant Lyngby vase

Et af de mærker fra ekram.dk, der er værd at fremhæve, er Lyngby. Nærmere betegnet bør du tjekke deres Lyngby vaser. En Lyngby vase er designet med den karakteristiske aflange og rillede form. Dette specifikke klassiske design komplimenterer enhver buket på den bedst mulige måde, men er også perfekt til blandt andet en samling af æblegrene. Hos ekram.dk kan du vælge mellem Lyngby vaser i forskellige materialer og farver. Du kan få en Lyngby vase i enten klart, hvidt eller sort glas.

Alternativt kan du vælge en vase fra Lyngby i stilfuld hvidt eller blåt porcelæn. Størrelserne på vaserne kan også variere, og det kan anbefales at vælge to vaser i forskellige størrelser, som vil supplere hinanden rigtig godt i en vindueskarm for eksempel. Hvis du har brug for råd til indretningen eller har spørgsmål til udvalget hos ekram.dk, kan du roligt kontakte dem. De vil helt sikkert hjælpe dig frem til det rette isenkram.