Himmerlands pejsecenter leverer nye brændeovne i den helt rigtige kvalitet

Af KompetenceKanalen - 22 Dec 2022

Kigger I efter ny brændeovn til jeres bolig, er Himmerlands Pejsecenter et glimrende sted at finde inspiration. De har et fint udvalg af modeller fra bl.a. Lotus, Termatech, Hwam m.fl., og helt sikkert også en ny brændeovn, der vil passe perfekt til jeres stue. Kataloget tæller bl.a. smukke fritstående brændeovne og væghængte, samt en kategori med special brændeovne. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

En ny brændeovn fra www.himmerlandspejsecenter.dk kan bl.a. være fra Lotus, Hwam og Termatech

En ny brændeovn kan have stor betydning for det overordnede look i ens stue. Derfor er det også rart at besøge en forhandler, når man skal købe én, som har et bredt udvalg af modeller, som man kan lade sig inspirere af. Det er netop, hvad man finder hos www.himmerlandspejsecenter.dk. Forhandleren har i efterhånden mange år været klar med et af landets bedste udvalg af nye brændeovne, og har lige nu bl.a. smukke modeller fra Hwam, Termatech og Lotus.

Én af de modeller, man bl.a. finder i kataloget lige nu, er Hwam 3740 Autopilot. Den og en række andre modeller, er udstyret med automatisk styring af lufttilførslen i ovnen, hvilket har en gavnlig effekt på forbrændingen. I takt med at træet brænder ned, justeres lufttilførslen, og man skal derfor næsten kun tænke på hvor varmt, man vil have det, hvilket klares med den skjulte justeringsknap. Meget lettere bliver det ikke at fyre op i sin nye brændeovn.

Fritstående brændeovne i alle prisklasser og i alverdens forskellige design

Er det specifikt en fritstående brændeovn I kigger efter, har Himmerlands Pejsecenter en hel kategori med disse I kan kigge nærmere på. Her finder man fritstående brændeovne i alle prisklasser, der har dét til fælles, at de med sikkerhed vil være en ny brændeovn, som I kan glæde jer over i lang tid frem. Kataloget tæller både traditionelle fritstående brændeovne, samt lidt mere unikke design. Måske var det noget med en fritstående brændeovn med bagefad. Det giver én mulighed for både at nyde en dejlig temperatur i stuen, ildens hyggelige skær og samtidig at bage dejligt franskbrød i sin fritstående brændeovn.

Husk at hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende din nye fritstående brændeovne, eller en anden ny brændeovn fra forhandlerens katalog, kan du altid kontakte dem og få en uforpligtende snak. De ved selvfølgelig en masse om emnet, og vil helt sikkert gerne hjælpe dig med at finde svar på de spørgsmål du eventuelt måtte have.