Badeværelsesspejle du bare må eje

Af Peter - 10 Nov 2023

Lille spejl på væggen der… Et spejl på badeværelset er et must i langt de fleste hjem, og det er ikke uden grund. Ud over at være utroligt praktisk at have et spejl på badeværelset, så er det også dekorativt, og vælger du et spejl med lys i, kan du få en utrolig stilren løsning, der både inkluderer spejl og lys.

Badeværelsesspejle der sætter prikken over i’et på dit badeværelse

Et badeværelsesspejl sætter på mange måder prikken over i’et på dit badeværelse. Der findes i dag rigtig mange forskellige badeværelsesspejle, så du kan vælge lige netop den model, der passer til badeværelsets stil, og som samtidig lever op til dine ønsker og behov. Skal det fx være et stort spejl eller et lille spejl? Skal det være med eller uden lys? Skal det være rundt eller firkantet?

Mulighederne er mange, og hos Spejlfabrikken er det faktisk stort set kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. De forhandler både badeværelsesspejle med indbygget belysning, varme, ur og et Bluetooth musiksystem. Synes du fx, at det er træls, at spejlet på badeværelset dugger, når du er i bad? Vælger du et spejl med indbygget varme, undgår du, at det dugger, når der kommer fugt på badeværelset.

Måske har du tænkt, at det kunne være hyggeligt at have en radio eller noget musik med ud på badeværelset, når du skulle tage dig et afslappende karbad eller bare stå under bruseren i 5 minutter? Med et badeværelsesspejl med indbyggede højttalere kan du tage musikken med dig på badeværelset, uden at du skal bekymre dig om, at der kommer vand og fugt ind i dine højtalere. Spejlet er nemlig bygget til det.

Udnyt pladsen på badeværelset mest optimalt

Når du vælger at købe badeværelsesspejle med indbyggede funktioner som fx højttalere eller belysning, får du ikke kun en utrolig funktionel løsning. Du kan også spare plads på badeværelset, fordi du fx slipper for at skulle have øvrig belysning hængende eller et par højtalere, der står og fylder. Hos Spejlfabrikken har de et stort udvalg af de forskellige badeværelsesspejle, og du kan endda få hurtig levering inden for kun 5 dage. Så er det eneste, du skal gøre, er at sætte dit nye spejl op og nyde de smarte funktioner.